“Totul pentru Bucuria Fotbalului Feminin Băcăuan” – proiect finantat CJ Bacau – Programul jocurilor de pe teren propriu

Afis meci Vasas oct 2018 Afis meci Viitorul nov 2018

Dezvoltarea și ascensiunea fotbalului feminin băcăuan din ultimii patru ani sub umbrela Asociației Fotbal Club Măgura 2012 – “Pisicile Roșii” sunt semnele unui management dedicate și al unor proiecte construite atent și împreună cu partenerul nostru  – Consiliul Județean Bacău –în beneficiul fotbalului –ca și component sportivă, educațională și socială în comunitatea băcăuană și nu numai.

Asociatia Fotbal Club Magura 2012 – Pisicile Rosii participă in Liga 2 si Cupa Romaniei, competitii organizate de catre Federatia Romana de Fotbal. In Romania, fotbalul feminin este organizat pe trei esaloane sportive carora li se adauga campionatele de juniori.

La finalul sezonului 2017-2018, Asociatia Fotbal Club Magura 2012 s-a clasat pe locul patru, cu două locuri mai sus față de sozonul precedent, și foarte aproape de locul trei.

Vrem să continuă pe drumul succesului și ne propunem:

– să incurajam  practicarea sportului de echipă – fotbal feminin;

–  să continuăm implementarea unei perspective asupra sportului;

 redam pasiunea și bucuria fetelor de a practica sportul si punem bazele unei viitoare generații care să se implice direct și să aprecieze la adevărata valoare fotbalul feminin;

– să atingem noi oportunități de afirmare în fotbal;

– să învingem prejudecățile celor din jur și le garantăm că și fetele joacă fotbal;

– să promovăm valorile umane: prietenia, egalitatea, dreptatea, sănătatea, pacea, loialitatea, victoria, tradiţiile şi onoarea.

 

Website realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau.