“Totul pentru Bucuria Fotbalului Feminin Băcăuan” – proiect finantat CJ Bacau

Asociația Fotbal Club Măgura 2012 –“Pisicile Roșii” este o asociație care promovează valorile sportive în materie de fotbal feminin, seniori si juvenil, dar în același timp își îndreaptă eforturile și către un succes pe plan social. Fotbalul feminin nu este doar un sport, ci și un fenomen social. Un sport și un concept nou pentru egalitatea de șanse. Eforturile noastre se regăsesc în comunitate.

Fotbalul feminin înseamnă sport, educație, sănătate, dar și un cadru organizat în care oamenii sunt pregătiți pentru a-și dezvolta capacitățile profesionale.

Participare campionat Liga 2 Fotbal Feminin – competitie nationala si Cupa Romaniei

Turul campionatului 2018-2019 va incepe la jumatatea lunii septembrie si va termina la jumatatea lunii noiembrie. Echipa noastra va debuta la Constanta, dupa care va juca pe teren propriu cu formatia din Iasi. In runda a III-a se va deplasa la Rm. Sarat, iar apoi va reveni acasa in compania celor de la Vasas Femina Odorheiul Secuiesc. In penultima deplasare, Asociatia Fotbal Club Magura 2012 Bacau – Pisicile Rosii va juca la Roman, iar ultima intalnire cu publicul bacauan va fi la meciul cu formatia din Reghin. Cortina va cadea peste turul sezonului 2018-2019 la Targu Mures.

Participarea în competiții de acest gen le ajută pe sportive să se dezvolte, pe plan personal, cat si profesional.

Pe langa meciurile de campionat, echipa noastra va juca si in Cupa Romaniei, iar pe toata perioada competitionala vor avea loc antrenamente privind pregatirea fizica generala si specifica, si totodata pregatire tehnico-tactica.

 In parteneriat cu institutia – Consiliul Judetean, autoritate finantatoare a acestui proiect “Totul pentru Bucuria Fotbalului Feminin Băcăuan”, clubul nostru isi propune noi pasi privind dezvoltarea fenomenului – fotbal feminin.

SCOP:

Dezvoltarea, promovarea, participarea în competiții naționale, creșterea numărului de practicante de fotbal feminin, responsabilitate socială și educație prin valorile care ne reprezintă:

 1. PASIUNE
 1. RESPECT
 1.  DĂRUIRE
 1. INTEGRARE
 2. PERFORMANȚĂ
 3. EGALITATE DE ȘANSE
 4. LOIALITATEA
 5. PRIETENIA
 6. DREPTATEA
 7. SĂNĂTATEA
 8. PACEA
 9. VICTORIA
 10. TRADIȚIILE ȘI ONOAREA
 11. PARTENER CREDIBIL
 12. ECHIPĂ PUTERNICĂ
 13. ORGANIZAȚIE STABILĂ ȘI SĂNĂTOASĂ FINANCIAR
 14. INSTITUȚIE DE ASISTENȚĂ ȘI CONSILIERE
 15. FORMATOR ȘI GENERATOR DE RESURSE
 16. INVESTITOR CREATIV ȘI TRANSPARENT
 17. MANAGEMENT TEHNIC
 18. DEZVOLTAREA SCOUTINGULUI
 19. PROFESIONALIZARE STAFF
 20. COMUNICARE SI MARKETING
 21. EXEMPLU DE BUNE PRACTICE
 22. DIMPLOMATIE SPORTIVA
 23. FOLOSIM PROGRESUL PENTRU FOTBAL
 24. SPIRITUL ETICII
 25. FOTBALUL PENTRU COMUNITATE
 26. VOLUNTARIAT IN FOTBALUL FEMININ MODERN
 27. EXEMPLU DE BUNE PRACTICE

 

Website realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau.