Pisicile Rosii pornesc la drum alaturi de CJ Bacau – “Totul pentru Bucuria Fotbalului Feminin Băcăuan”

„Selena Constanța – Pisicile Roșii –, duminică, ora 11.00, stadion: SNC Constanta”

Proiect finantat de Consiliul Judetean Bacau

Pisicile Roșii vor debuta duminică, 16 septembrie, în sezonul 2018-2019, pe teren propriu – pe terenul echipei Selena Constanța.

După  trei luni de pauză competițională, Pisicile Roșii se declară pregătite să înfrunte ocupanta locului secund în sezonul trecut și pornesc la drum cu mai mai multă maturitate chiar dacă actualul sezon se anunță a fi cel mai dificil. Într-o serie cu patru formații care și-au anunțat intenția de a promova și cu Navobi Iași, echipă cu experienta in Liga 1.

„Plecăm la drum cu dorință și cu încredere. Știu că putem mai mult pentru că avem un grup unit format din jucătoare din Bacău care joacă cu sufletul. Primul meci e cel mai greu, iar Constanța e o echipă care știe să te taxeze, dar eu zic că am învățat din greșelile pe care le-am făcut anul trecut”, a declarat Andreea Bujor.

Pisicile Roșii vor fi pregătite în actuala stagiue de Remus Cojocaru și Marius Maghinici, în timp ce de pregătirea portarilor se ocupă Iulian Rasloaga.

„Suntem puternici pentru că avem unitate de grup și asta ne ajută foarte mult. Pisicile Roșii sunt precum o înșiruire de fapte și de trăiri. Pentru noi, jucătoarele și partenerii noștri sunt importanti în fiecare zi. Atunci când totul este pasiune, nu are cum sa fie altfel. Tot ce facem are efect în comunitate, iar fetele noastre nu joacă pentru bani ca în alte sporturi. Nu avem straniere și nici jucătoare din alte județe, însă mi-aș dori să putem oferi acestor fete mai mult și sper să și reușim. Consiliul Județean – partenerul nostru în actuala stagiune, ne va ajuta să le oferim jucătoarelor ceea ce merită. Discutând despre motivație, pot spune că un singur lucru rămâne constant : nevoia de afirmare, nevoia de performanță. Acesta este secretul regenerării acestui club.

.Asociația Fotbal Club Măgura 2012 – “Pisicile Roșii” este o asociație care promovează valorile sportive în materie de fotbal feminin, seniori si juvenil, dar în același timp își îndreaptă eforturile și către un success pe plan social. Fotbalul feminin nu este doar un sport, ci și un fenomen social. Un sport și un concept nou pentru egalitatea de șanse. Eforturile noastre se regăsesc în comunitate.

Fotbalul feminin înseamnă sport, educație, sănătate, dar și un cadru organizat în care oamenii sunt pregătiți pentru a-și dezvolta capacitățile profesionale.

“Totul pentru Bucuria Fotbalului Feminin Băcăuan” – proiect finantat de CJ Bacau

Cu prietenie,

Ana Marin – P.R. pisicilerosii.ro

 

Website realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau.