INTERVIU cu Adi Iosub – noul antrenor al Pisicilor Rosii. Adi Iosub: O spun cu mana pe inima ca am ramas foarte placut surprins de Pisicile Rosii

Site-ul pisicilerosii.ro a realizat primul interviu cu noul antrenor principal al pisicilor – Adrian Iosub, omul și tehnicianul, care a preluat singura echipă de fotbal feminin din Bacău – Pisicile Roșii. (FaceBook: Pisicile Roșii, tel: 0751.140.120).

Încă de la primul antrenament, Adrian Iosub s-a făcut plăcut în rândul jucătoarelor. Și nu numai. De ce spunem asta? Asistența formată din părinții jucătoarelor, frați, surori, staff-ul clubului, dar și băcăuanii care au urmărit antrenamentul pisicilor, s-a aflat și soția antrenorului Adi Iosub, Mihaela, care a spus încă o dată: DA! DA! DA! VREAU! VREAU! VREAU!

De această dată nu în fața ofițerului Stării Civile, ci în fața antrenorului – Adrian Iosub.                              Din toamnă, Mihaela va evolua în echipa Pisicilor Roșii.

La început de drum alături de Pisicile Roșii și de partenerii clubului, Adi Iosub vrea să contribuie la dezvoltarea fenomenului, punând accent atât pe senioare, dar și pe grupele de junioare – care sunt baza piramidei. Grupe de junioare – exclusiv fete, care vor evolua într-un campionat dedicat doar fetelor.

Fără ca părinții să plătească.  Gratuit!

În ceea privește junioarele care vor evolua în Campionatul Național U 16, Elisa, Marina, două talente băcăuane, s-au antrenat împreună cu echipa de senioare urmând ca ele să facă parte dintr-o grupă de junioare, care va fi pregătită de una dintre jucătaorele senioare sub supravegherea antrenorului Adrian Iosub și a staff-ului tehnic ales de acesta.

Domnule Adrian Iosub, mulți spun că meseria de antrenor e foarte grea, dar cea de antrenor la o echipă de fotbal feminin, cum este? Pisicile Roșii – Fotbal Feminin.

Adi Iosub: Orice meserie e grea. Cea de antrenor nu face exceptie. Trebuie sa fii mereu conectat la noutati, atat cele de pregatire sportiva cat si cele sociale. Pot sa spun cu mana pe inima ca am ramas foarte placut surprins de fete. Atitudinea e cea corecta, iar energia lor e uluitoare. Trebuiesc temperate (zambeste). Se vede de departe ca isi doresc foarte mult sa faca cat mai mult ! Avem toate ingredientele umane sa reusim.

 Care sunt cuvintele de ordine din filosofia antrenorului ?

Adi Iosub: Hmmm …cuvinte sunt multe. Hai sa zicem asa: Munca l-a innobilat pe om! Le-am si transmis fetelor …..cu cat daruiesti mai mult acestui sport cu atat vei primi, dar daca il pacalesti te va pacali si el.

La Pisicile Roșii vorbim despre un proiect început în urmă șase ani, timp în care s-au format jucătoare, dar în același timp s-a pus accent și pe latura educațională și cea socio-umană. Pe lângă meseria de antrenor, aveți și o misune de “tată” sau mai bine spus de pedagog. Cum vedeți acest proiect, care nu înseamnă doar sport?

Adi Iosub: Omul atat  timp cat traieste trebuie sa-si puna amprenta. Eu, cu ajutorul acestui club si a fetelor sper sa-mi pun acea amprenta atat pe plan sportiv cat si pe plan social….cel putin asupra echipei cat si celor din jurul ei. Sper sa ma achit asa cum trebuie si de aceasta sarcina. Comunicarea e cheia !!

 Ce ar trebui sa urmărim atent la Pisicile Roșii ?

Adi Iosub: Dezvoltare coerenta si transparenta.

 In ce direcție credeți ca se îndreaptă Pisicile Roșii ?

Adi Iosub: Cum adica in ce directie? Spre TOP, spre PERFORMANTA !

 De ce le recomandați fetelor să vină joace fotbal la Pisicile Roșii și ce condiții trebuie să îndeplinească fetele la înscriere?  Ce taxe trebuie plătite?

Adi: Aici e mult de vorbit. O sa incerc sa punctez cateva lucruri. In general miscarea (fotbalul sau alte sporturi) inseamna sanatate. Lucru valabil universal. Sa vii la Pisicile Rosii nu trebuie decat sa-ti doresti, asta e primul pas. Restul vine de la sine. Nu exista nicio taxa. Totul e Gratis! Pe acaesta cale, deschid noua sesiune de inscrieri la Pisicile Rosii, atat la nivelul junioarelor, cat si al senioarelor. Haideti al Fotbal. Haideti la Pisicile Rosii!  Si Noi – Fetele – Jucam Fotbal, sloganul clubului.  

Ce taxe ? 

Adi Iosub: Privim gresit problema. Banii trebuie sa vina …..dar nu din buzunarul sportivului. E ca si cum te duci la teatru si dupa ce se termina piesa tu ca spectator te duci la actor si îi ceri bani pentru că te-ai dus sa îi vezi interpretarea. E o utopie. Discutia despre bani e foarte stufoasa asa ca o sa conluzionez: FARA TAXA  la Pisicile Rosii !!!! In schimb sponsorii sunt bineveniti.

 Știu că filmele sunt hobby. Dacă s-ar face un film despre Pisicile Roșii, pe cine ați alege să joace în rolul dumneavoastră?

Adi Iosib: Pe nimeni. Fetele sunt actorii principali. Eu mai in umbra, in planul 2.

Hai, Pisicile Rosii! Investim in VOI!

Website realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau.