Dragii nostri sustinatori

Dragii noștri susținători,

Am reușit împreună să creăm această echipă minunată – „Pisicile Roșii” – cu proiecte și cu provocări, iar astăzi ne aflăm în fața unui nou drum, la debutul sportiv în anul 2019! 
Echipa noastră a demonstrat că deține capacitatea de a dezvolta fotbalul feminin, și vă asigurăm că avem energia necesară pentru a urma noi etape pe drumul succesului și al Responsabilității Sociale. Suntem Puternici datorită încrederii pe care ne-o acordați. Suntem parte din comunitatea Băcăuană și vă mulțumim că sunteți alături de NOI.
Și Fetele Joacă Fotbal!

Luni, 11 februarie, la ora 14.30, ne vom revedea la treabă, cu dorință și cu ambiție pentru a pregăti returul sezonului 2018-2019. Antrenamentele vor fi coordonate de d-nul Marius Măghinici, sprijinit de d-nul Iulian Răsloagă. În același timp, clubul nostru va face pasul către junioare, unde avem pregătită o surpriză. În 2019, vor reveni pe teren și “mămicile” Monalisa Palade Zota și Alexandra Tănasă Cojocaru. Totodată, după o perioadă de pauză vor reveni și Iulia Jitaru, Diana Rotaru și Amalia Aldea. Roxana Mateuță -căpitanul care va avea un rol important în retur, va strânge lângă ea jucătoare și oameni puternici, precum: Andra Cernat, Adina Cernat, Anca Bărbulișteanu, Larisa Botezatu, Irina Andrieș, Raluca Ciobotaru, Ana Marin, Anca Pinitilie, Diana Burcă, Alina Ardeleanu, Corina Chelmuș, Maria Panțâru, Andreea Bujor, Mia Vieru, Sabina Cojan și Ana Nălboc, venită în această iarnă de la FC Onești. Lor li se vor mai alătura alte două jucătoare până la sfârșitul lunii. Tânara speranță – Narcisa Zadea – va fi pisica de la care avem așteptări că va confirma prin talentul cu care a fost înzestrată. Din urmă vin și alte jucătoare în care avem mare încredere. Unele pot debuta chiar în acest retur.
Prima etapă a returului este programată pe data de 17 martie, ora 11.00, stadion “Lucrețiu Avram” (fost Proletarul), când echipa noastră va primi vizita celor de la Selena Constanța. Programul complet poate fi consultat pe site-ul oficial al clubului : pisicileroșii.ro/calendar/
Nu avem cum să o uităm pe Cristina Bot care s-a alăturat echipei noastre în această iarnă, și va fi cea care va transmite gândurile Pisicilor Roșii, la fiecare meci, din postura de crainic.
Vă mulțumim – TuturoR pentru încrederea pe care ne-o acordați. Comunitatea Băcăuană este Puternică.
Hai, Pisicile Roșii! Hai, Bacăul! Și Fetele Joacă Fotbal!
Cu prietenie,
Cătălin COJOCARU
Președintele Asociației Sportive Fotbal Club Măgura 2012 Bacău – „Pisicile Roșii”

Website realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau.