Club

Despre club

Asociația Fotbal Club Măgura 2012 – “Pisicile Roșii” este o asociație care promovează valorile sportive în materie de fotbal feminin, seniori si juvenil, dar în același timp își îndreaptă eforturile și către un succes pe plan social. Fotbalul feminin nu este doar un sport, ci și un fenomen social. Un sport și un concept nou pentru egalitate de șanse. Eforturile noastre se regasesc in comunitate.

Pentru noi, fotbalul feminin înseamnă sport, educație, sănătate, dar și un cadru organizat în care oamenii sunt pregătiți pentru a-și dezvolta capacitățile profesionale.

“Atunci cand am hotarat sa construiesc o echipa am fost constient de etapele de dezvoltare! Stiam ca in cazul in care voi sari una dintre trepte, mai tarziu echipa va simti reperscusiunile! Asa am inteles ca aceste etape sunt normale si duc intr-o directie clară, anume, ECHIPA EFICIENTA!

Am fost pentru prima data pe un stadion, la un meci de fotbal masculin, la varsta de cinci ani, iar de atunci m-am indragostit de sportul rege. Bacaul a invins Gloria Buzau, cu scorul de 3 la 0, si fotbalul a intrat in viata mea. Nu am jucat fotbal la nivel de profesionsiti, fratele mai mic cu sase ani, Remus, a urmat o cariera in fotbalul mare. Odata cu trecerea anilor m-am indragostit de journalism “un fenomen” care si-a facut loc in sufletul meu la fel de mult ca si fotbalul.”

Din doua iubiri s-a nascut una speciala: echipa de fotbal feminin: Pisicile Rosii.

La finalul lui 2012, am luat hotararea sa imbogatesc familia sportului bacauan cu “Piscile Rosii”, o echipa care a facut pasi mari, iar la momentul de fata evolueaza in Liga 1, competitie organizata de Federatia Romana de Fotbal.”

Catalin Cojocaru presedinte Asociatia Fotbal Club Magura 2012

Website realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau.